Economia

Aromar Hotels fitxa Diego Arnaste, del grup Paradores

En serà el director general i té 40 anys d'experiència, els nou darrers a Aiguablava

Aromar Hotels i Restaurants, amb deu establiments a Platja d'Aro i s'Agaró, ha incorporat Diego Arnaste com a nou director general. Provinent de l'empresa estatal Paradores i amb més de 40 anys d'experiència en el sector, Arnaste dirigirà el grup hostaler de la Costa Brava fundat per Jordi Comas i presidit ara per Carme Hospital.

La figura de director general és de nova creació i prioritzarà el desenvolupament de l'estratègia de negoci, basada en la diferenciació i la innovació en cada establiment i la creació de sinergies entre tots. Alhora, el grup li confia la renovació de les instal·lacions i de l'oferta, amb l'objectiu que tinguin un posicionament de lideratge i qualitat. Aviat, avancen, ja seran visibles algunes novetats, com ara la nova etapa gastronòmica del restaurant Aradi, a l'abril, o el nou impuls a l'hotel Costa Brava, que serà objecte d'una reforma integral, entre altres iniciatives.Format a l'Escola Superior d'Administració i Direcció d'Empreses (ESADE), Arnaste havia ocupat anteriorment diverses responsabilitats en hotels de quatre i cinc estrelles del grup Paradores Hoteles & Restaurantes; entre elles, les de director del Parador d'Aiguablava, a Begur, i els de Vic, la Vall d'Aran i la Seu d'Urgell.Pel que fa al Grup Aromar, gestiona cinc hotels –Hotel Aromar, Hotel Costa Brava, S'Agaró Hotel, Apartaments Delfín i l'Hotel Platja d'Aro– i cinc restaurants –Restaurant Aradi, Restaurant Can Poldo, Restaurant Sa Conca, Pizzeria La Riera i Bufet Mestral–.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia