Economia

gastronomia

Es Portal durà el restaurant del Palau lo Mirador de Torroella

El restaurant Es Portal, de Pals, liderarà el nou projecte gastronòmic del Palau lo Mirador de Torroella de Montgrí, que es posarà en marxa a partir del 2018. Les dues empreses han tancat un acord que preveu la incorporació progressiva de l'equip d'Es Portal en la gestió del restaurant i del servei de banquets del Palau lo Mirador, ja a partir de finals d'aquest mes, i en els pròxims mesos aniran preparant una oferta gastronòmica diferenciada. El xef i director d'Es Portal Hotel Gastronòmic, Joan Carles Sànchez, ha explicat que també assumiran “la gestió dels serveis de casaments i banquets que ja hi ha contractats”.

En la nova etapa, la direcció de cuina del restaurant a Torroella l'exercirà el xef Francesc Ferrer, mentre que RV Hotels continuarà portant la gestió dels allotjaments. L'empresa RV Hotels te previst emprendre, dins del projecte de remodelació integral de l'establiment, la construcció d'una sala de banquets amb un nou emplaçament dins del recinte. La zona que quedarà lliure s'adequarà com a àrea enjardinada. Igualment, està previst reformar les instal·lacions de la cuina i, posteriorment, com final del projecte, s'ampliarà el nombre d'habitacions de l'hotel.El Palau Lo Mirador és un palau gòtic, datat al 1385 però els seus orígens es remunten al segle IX, en paral·lel a la formació de la vila de Torroella. L'extraordinari conjunt arquitectònic és el resultat de diverses reformes al llarg dels segles. La darrera modificació a fons, que li va donar la imatge actual, la va completar l'arquitecte noucentista Rafael Masó. L'establiment té més de 8.000 metres quadrats de jardins i espais exteriors amb piscina, un oasi enmig del dens nucli medieval.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia