Economia

Jocs Mediterranis Tarragona 2018

Vila-seca posa a punt el pavelló pels Jocs

L'Ajuntament invertirà 10,7 milions en una setantena d'actuacions per al 2017

Vila-seca serà un dels primers municipis a finalitzar el pavelló destinat als Jocs del Mediterrani. Es tracta de la remodelació del Pavelló Municipal d'Esports, on s'ha invertit 1 milió d'euros. Aquesta actuació es troba inclosa en el bloc d'inversions per al 2017, en què es destina un total de 10,7 milions d'euros. Amb relació a les actuacions ja executades, que sumen un total de 3,8 milions d'euros, destaca l'accés principal al parc de la Torre d'en Dolça i el nou parc de les Arenes de la Pineda. A banda del pavelló, en el bloc d'actuacions que s'estan executant, es destinaran 3,8 milions d'euros que inclouen actuacions com ara el parc del jardí del Castell de Vila-seca i la renovació integral i ampliació del cementiri municipal.

El municipi també preveu tirar endavant altres millores que es troben en fase d'estudi i que suposen una inversió de 3 milions. En aquest apartat, s'hi inclouen accions d'enllumenat, com és el cas dels passos de vianants per evitar la deficiència visual; itineraris aptes per a l'ús de passeig i ciclisme al terme municipal, i continuar el pla d'eliminació de barreres arquitectòniques i de millora de l'accessibilitat viària per consolidar la distinció de ciutat 100% accessible.

En total, Vila-seca ha presentat una setantena de millores públiques per al 2017. L'alcalde, Josep Poblet, va destacar la solvència i la singularitat de Vila-seca i, alhora, els efectes que tindran aquestes millores en la creació de llocs de treball i en la incentivació del consum.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia