Economia

empresa

L’empresa Estal mostra la gamma d’ampolles de luxe

La firma guixolenca du els darrers envasos ‘premium’ de destil·lats al Congrés del Rom, a Madrid

L’empresa Estal Packaging, radicada a Sant Feliu de Guíxols, presentarà demà les darreres novetats en envasos premium per a begudes espirituoses durant el Congrés Internacional del Rom, que comença avui a Madrid. Entre les referències, se centraran en les seves ampolles de vidre de la gamma Doble Alto, entre les quals destaquen DA Clarior, DA Silo i el decantador DA Core. Paral·lelament, Estal també ha desenvolupat projectes de packaging premium per a les marques Oak and Cane, un rom artesanal de Florida, i el Ron Relicario de Beveland, un rom dominicà de categoria suprema que va assolir la medalla d’or en la competició mundial de begudes destil·lades San Francisco World Spirits Competition. A més, l’empresa gironina ha estat implicada en altres projectes centrats en la decoració, com ara el del Ron Arehucas 18, el del Ron Barceló Imperial i diverses ginebres: la gin premium i mediterrània Larios 150 o la de la marca Ginabelle.

Solucions per a cada cas

El director general d’Estal, Gerard Albertí, destaca que “la tendència actual a la personalització dels envasos ha dut l’empresa a potenciar la creació de models especials”, amb solucions específiques per a cada client. L’empresa té seus als Estats Units, el Regne Unit, França, la Xina i Portugal, i aposta per ser present i visible en fires especialitzades. Recentment, van participar en la PCD de París i, també, a Enomaq, Vinitech, Prowein, ADI, WSWA i la Luxe Pack a Nova York.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia