Economia

La Generalitat i les diputacions faran un cens de polígons

La Generalitat i les quatre diputacions catalanes promouran un cens actualitzat de polígons industrials a Catalunya amb l’objectiu de facilitar la captació d’inversions. La previsió de les administracions, que ahir van signar un conveni pel qual es comprometen a elaborar el cens, és tenir-lo llest en sis mesos.

La Generalitat, a través del Departament d’Empresa, ha desenvolupat per a la tasca una plataforma informàtica que permetrà recopilar quatre tipus d’informació de cada polígon: les dades generals, com ara ubicació i superfície; les dades de caràcter urbanístic, com per exemple els usos permesos i les dimensions de les parcel·les; la informació més empresarial, com el nombre d’empreses i sectors econòmics predominants, i dades sobre serveis i subministraments. L’aplicació ja té dades del 2010 (que recullen un total de 1.930 polígons) però ara es vol actualitzar-les per situar Catalunya en una posició més atractiva per captar inversió de caràcter industrial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia