Economia

Gastronomia

Primera ‘Tardor de tapes’ a Platja d’Aro

Una dotzena de bars i restaurants estrenen la iniciativa gastronòmica, amb preus populars i en temporada baixa

Una dotzena de bars i restaurants de Platja d’Aro promouen la primera Tardor de tapes a la població, una iniciativa gastronòmica per atraure més clients amb preus populars i en temporada baixa, ha destacat el president de l’Associació d’Hoteleria, Restauració i Oci local, Jordi Díaz. La iniciativa va arrencar divendres i s’allargarà fins al 26 de novembre.

El preu de la tapa és de 3,50 euros i inclourà una copa de vi, aigua o canya. Cada establiment ha proposat diferents tastets i tapes de cuines diverses, com ara llimona merengada amb salsa d’alfàbrega i bergamota, una empanada argentina, minihamburguesa d’Aberdeen-Angus, fiocchi de pera amb gambes i salmó fresc marinat amb formatge cremós, cogombre i mostassa dolça. Els establiments que s’han adherit a aquesta campanya inaugural són The Grill, Catalina, La Riera, Sushi d’Aro, Bon Dia, La Tablita, Lizarran, El Cisne, Aradi, Dgust, D Burguer i Bar Bona.

Díaz confia que el reclam de les tapes empenyi visitants a allargar l’estada als locals, comprar en botigues o, fins i tot, que alguns optin per pernoctar a la població, fet que beneficia la resta del teixit empresarial. En funció de l’acollida, doncs, els organitzadors del festival no descarten celebrar una acció similar a aquesta relacionada amb les tapes dos cops l’any.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia