Economia

Territori

Presenten el grup de ‘networking’ BNI Futur

Més de 120 persones han assistit aquest dimecres 17 a la presentació i el llançament del primer grup de BNI a l’Alt Empordà. L’acte va reunir empresaris i professionals de molts sectors de la comarca de l’Alt Empordà que van omplir l’Auditori Narcís Monturiol de Figueres, i posteriorment van fer networking amb els professionals que integren aquest grup de BNI a la comarca.

BNI (Business Networking Internacional) es considera una de les organitzacions de negocis més gran del món, és present a 70 països i amb més de 200.000 membres i 8.000 grups locals d’empresaris que es donen suport globalment. El primer grup alt-empordanès s’ha batejat amb el nom de BNI Futur i està format per 31 empreses i professionals alt-empordanesos de sectors molt diversos.

Els assistents a la presentació van intercanviar experiències i van aprofitar per obrir vies de col·laboració i fer negocis. Els 31 membres del primer grup de BNI a l’Alt Empordà són professionals d’àmbits molts diversos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia