Economia

L’AGE reclama la igualtat salarial

L’associació d’empresàries fa una campanya a les xarxes socials

L’Associació Gironina d’Empresàries (AGE) ha engegat una campanya a les xarxes socials per reclamar la igualtat salarial entre els homes i les dones. En concret, l’AGE ha creat l’etiqueta #AGEequalpayday per compartir notícies que parlin d’aquesta problemàtica. “Fem aquesta campanya per denunciar la situació injusta que pateixen les dones. Volem sensibilitzar el nostre entorn i reclamar solucions”, ha explicat la presidenta de l’AGE, Maria Rosa Agustí.

L’associació d’empresàries manté que el suport al col·lectiu de treballadores per reclamar els seus drets i lluitar contra les desigualtats ha de ser al llarg de tot l’any. “La taxa de desocupació femenina és superior a la masculina; el 31% de les dones en edat laboral estan en risc de pobresa i l’escletxa salarial oscil·la entre el 20% i el 30%. Les dones dediquen el doble del temps que els homes a les feines de la llar i també hi hem d’afegir la violència masclista i les agressions sexuals que pateixen moltes dones. Això només es pot intentar resoldre amb una batalla constant per fer front a aquesta discriminació persistent”, ha destacat Agustí. Aquesta associació col·labora amb altres entitats del territori per donar suport a les accions a favor de les dones.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia