Economia

Pilarín Bayés decora un hotel de Lloret de Mar

El Guitart Central Park estrena una zona d’oci d’aigües i canvia de nom

La cadena Guitart Hotels vol atreure més turisme familiar i ha convidat la il·lustradora Pilarín Bayés a decorar les habitacions i la nova zona lúdica d’aigües del Guitart Central Park Aqua Resort. Aquest establiment ha incorporat Aqua en la seva denominació amb la recent millora –abans es deia Guitart Central Park Resort & Spa.

Bayés ha estat l’encarregada d’il·lustrar la zona d’oci aquàtica amb quatre murals que tenen personatges històrics com ara Egèria, de Lloret de Mar, pescadors que fan la tirada a l’art o Cristòfor Colom. És el primer cop que Bayés –autor d’un miler de llibres i contes– il·lustra una zona d’aigües. A més, la dibuixant vigatana dona nom a les suites Pilarín, “sis habitacions familiars ambientades en els personatges de contes populars: Pinotxo, Els tres porquets, En Patufet, La Caputxeta, la Blancaneu i La rateta que escombrava l’escaleta”, informa la cadena lloretenca, amb més de seixanta anys d’història.

El dia 19, l’estrena

La nova zona fa 2.600 m² i té una capacitat per a 430 persones. Hi ha tres espais: un splash park, dos tobogans de 7 metres d’alçària i una piscina. L’estrena serà dissabte que ve, dia 19. Aquesta zona complementa les quatre piscines ja existents. “En els últims quatre anys hem tingut un creixement del 37% en turisme familiar procedent de tot Europa i tenim bones expectatives per a aquest 2018”, assegura la presidenta de Guitart Hotels, Cristina Cabañas.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia