Economia

Valvi obre dos Spar, a Platja d’Aro i a Banyoles

Els dos nous establiments comportaran la creació de 21 llocs de treball

Destaquen les seccions de carnisseria, peixateria i vinoteca al supermercat de Banyoles

Valvi Supermercats ha inaugurat dos nous establiments Spar a les comarques gironines, concretament a Banyoles i a Platja d’Aro. Amb les dues noves obertures, es donarà feina a 21 persones.

El nou Spar de Banyoles és a la plaça dels Turers, en el número 3, al centre de Banyoles, i disposa de seccions de fruiteria i fleca en lliure servei, una secció de vinoteca VNTC Valvi, carnisseria atesa per Carns Trias i peixateria a càrrec de la peixateria Puignau. El supermercat obre de dilluns a dissabte de les nou del matí a les nou del vespre i ofereix servei a domicili. A més, està atès per 15 treballadors en una gran sala de vendes de 584 m² i ofereix servei a domicili.

En el cas de Platja d’Aro, és a l’avinguda de l’Onze de Setembre i disposa de sis treballadors i d’una sala de vendes de 241 m², on també hi haurà les seccions habituals i on destaquen la fruiteria i el celler. L’horari d’obertura és de dilluns a dijous de dos quarts de nou a les dues i de dos quarts de cinc a les vuit. Divendres i dissabte és de dos quarts de nou del matí a dos quarts de nou del vespre i els diumenges és de dos quarts de nou del matí a les dues del migdia.

Amb les noves obertures, Valvi referma el model de botiga Spar, adreçada a famílies i a llars a les quals cal cobrir la compra diària o setmanal de tot tipus d’articles de gran consum i de producte fresc, en el qual es pot trobar una àmplia oferta d’articles.

LA XIFRA

21
Persones
treballaran en total en els dos supermercats: 15 a Banyoles i 6 a Platja d’Aro.

Empresa de capital gironí

Valvi Supermercats és una empresa de capital familiar 100% gironí i és la primera xarxa de supermercats independents de la demarcació de Girona. Amb un volum de negoci al voltant de 60 milions, centra la seva activitat en la gestió de 53 supermercats propis amb les marques Spar, Valvi i Suma, i també en la gestió dels 37 supermercats Spar pertanyents a Miservi de Supermercats SL, societat propietat de GM Food i de Valvi Supermercats, amb un volum de negoci al voltant de 40 milions d’euros. Tots aquests centres són a les demarcacions de Girona i Barcelona. Valvi Supermercats té com a proveïdor exclusiu GM Food, companyia líder en el sector de la distribució alimentària a l’engròs a l’Estat espanyol.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia