Economia

Agbar torna la seu de Madrid a Barcelona

Segons el grup, la raó principal de la tornada és “l’estabilitat econòmica”

El consell d’administració de la Societat General d’Aigües de Barcelona, matriu d’Agbar, ha decidit establir novament la seva seu social a Catalunya, onze mesos després que en va determinar el trasllat a Madrid, concretament el passat 7 d’octubre. L’empresa va assegurar ahir en un comunicat que “l’estabilitat econòmica” ha estat el factor clau que ha empès els responsables de la companyia a traslladar altre cop la seu a Catalunya, al seu edifici de la Zona Franca

Agbar havia decidit de traslladar la seu a principis d’octubre, segons va explicar, “per preservar la seguretat jurídica dels inversionistes i la protecció dels interessos de treballadors, clients i proveïdors”, un argument esgrimit per gran part de les empreses que van decidir mudar la seva seu social a altres llocs de l’Estat, com ara CaixaBank i grups de la seva òrbita, com Gas Natural, Criteria i Abertis, i també Banc Sabadell, Planeta, Catalana Occident, Codorniu i Bimbo. Amb tot, a diferència d’altres companyies, Agbar ja va deixar clar des del principi que es tractava d’un trasllat “temporal”, davant de les incògnites jurídiques que obria el procés sobiranista, i que va ser la forta pressió dels mercats financers la que va forçar la “dolorosa” decisió del grup. En el seu comunicat d’ahir, Agbar assegura que el vaivé de la seu entre capitals “no ha afectat el servei als clients ni les inversions”, que s’han dut a terme seguint el calendari previst.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia