Economia

El model turístic de Roses, a debat entre empresaris

El sector impulsarà unes jornades sobre el model turístic del municipi

Els empresaris de Roses han acordat d’impulsar unes jornades de debat i reflexió que es duran a terme a la tardor per posar sobre la taula el model turístic que es vol els pròxims anys a Roses. L’objectiu és marcar un full de ruta per al desenvolupament d’accions que incideixin en la millora de la qualitat turística al municipi i trobar solucions a les problemàtiques que afecten el sector. L’acord s’ha pres en la darrera junta que han fet l’Estació Nàutica Roses-Cap de Creus i Roses Comerç (ambdues entitats representen plegades més de dos-cents empresaris del municipi).

Temporada diferent

El president de l’Estació Nàutica i de Roses Comerç, Miquel Gotanegra, afirma: “Cal que fem una reflexió profunda i les conclusions a les quals arribem les hem de posar en pràctica en col·laboració amb l’Ajuntament.” El regidor de Turisme i Promoció Econòmica de Roses, Fèlix Llorens, que assistia a la reunió, també va apel·lar a una reflexió dels sectors privat i públic.

La reunió també va ser l’oportunitat per fer una valoració de la temporada. La conclusió és que ha estat una temporada “diferent”, segons Miquel Gotanegra. “Hi ha hagut alguns punts menys d’ocupació al juliol i a l’agost i això s’ha traduït en menys consum. Cal tenir en compte que la temporada del 2017 va ser molt bona i era complicat poder continuar creixent. A més, hi ha destinacions adormides que s’han recuperat i això ha influït en els registres d’ocupació”, hi afegeix el president de l’Estació Nàutica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia