Economia

Subvencions per al comerç de Castelló

Sis establiments s’han beneficiat ara per ara de la convocatòria

Sis comerços s’han beneficiat ara per ara de les subvencions a establiments comercials que ha convocat l’Ajuntament de Castelló d’Empúries per a aquest 2018. D’aquests establiments cinc han accedit a la subvenció en concepte de reformes i millores (sobretot d’eficiència energètica i millores d’imatge exterior), i el sisè ho ha fet més en concepte d’obertura d’establiment.

L’Ajuntament, a través del Departament de Promoció Econòmica, ha obert la convocatòria per a les subvencions, amb l’objectiu de promocionar i fomentar l’activitat comercial local impulsant la millora i el creixement del sector empresarial del municipi. Les subvencions estan adreçades a les persones físiques o jurídiques titulars d’un establiment comercial al municipi. Entre els criteris exigits, els comerços beneficiaris no poden superar un màxim de 500 m² de superfície construïda i s’exclouen les activitats recreatives. Els establiments que ho desitgin encara són a temps de demanar aquests ajuts. Els projectes subvencionables s’han d’haver executat de l’1 de juny al 31 de desembre del 2018. L’import de la subvenció és del 70% del cost de la base imposable de l’obra o activitat subvencionada fins a un màxim de 2.500 euros, i el termini per presentar sol·licituds comença l’endemà de la publicació i acaba el 31 de desembre del 2018. Les sol·licituds es poden presentar a les oficines d’atenció al ciutadà (OMAC) o via el portal web municipal.

LA XIFRA

70
per cent.
És l’import de la subvenció, en relació amb la base imposable de l’obra o activitat subvencionada.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia