Economia

Economia

Premis per al Col·legi d’Economistes i el Cercle d’Economia

L’onzena edició dels premis IEF a l’Excel·lència Financera va distingir ahir el 3r Congrés d’Economia i Empresa del Col·legi d’Economistes de Catalunya celebrat enguany amb el premi a l’Excel·lència Financera en Divulgació.

D’aquesta manera, l’Institut d’Estudis Financers (IEF) vol reconèixer la tasca divulgativa del congrés, que va comptar amb 13 eixos de treball i va aplegar 600 professionals en el congrés que va tenir lloc entre el segon semestre del 2017 i el primer del 2018.

També es va guardonar el Cercle d’Economia amb el premi IEF a l’Excel·lència Financera en Comunicació per la rellevant aportació a la informació econòmica i financera.

El premi a la Carrera Professional es va lliurar a la consellera delegada de l’entitat financera Bankinter, María Dolores Dancausa, i el professor Andreu Mas-Colell va rebre el premi per la seva carrera acadèmica.

Des de l’any 2008 l’IEF premia destacades institucions, carreres professionals i acadèmiques amb l’objectiu de destacar la tasca desenvolupada en el món de les finances i l’economia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.