Economia

Eurekakids obre una botiga a Molins de Rei

La cadena de joguines Eurekakids ha obert un nou establiment de 65 metres quadrats a la localitat de Molins de Rei, situada al carrer Major, 46, centre neuràlgic comercial de la població. Amb aquesta nova obertura, l’empresa, fundada a Girona el 2002, ja disposa de 19 botigues a l’àrea metropolitana de Barcelona.

Erik Mayol, fundador i director general d’Eurekakids, ha celebrat l’èxit de la inauguració de la nova botiga assegurant que aquest nou establiment “completa l’oferta comercial a Barcelona”. Erik Mayol també ha avançat quins plans de futur té la companyia en territori català tot confirmant que obrirà un establiment a l’àrea metropolitana de Barcelona a finals d’octubre per “continuar enfortint la seva presència”.

Eurekakids ha crescut ràpidament i ha aconseguit consolidar-se en el món de les joguines durant els últims anys. Després de 17 anys des de la seva fundació, Eurekakids disposa d’una xarxa d’establiments present en 15 països i a través de la seva botiga en línia exporta i ven a tot el món. Amb aquesta nova obertura, Eurekakids desitja seguir expandint-se a través del territori.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia