Economia

Gastronomia

La nova collita d’oli arriba a Girona

La DOP Oli de l’Empordà ha presentat l’oli de la nova collita a Girona. Ahir dissabte davant del Mercat del Lleó es va poder tastar i adquirir l’oli nou directament dels productors. El tast s’ha fet amb pa de Tramuntana i també s’ha pogut tastar el gelat amb oli d’oliva verge del mestre gelater Hervé Corvitto, de Gelats Angelo.Els trulls de la DOP, com cada any, han fet una donació de cent litres d’oli al Banc dels Aliments.Els productors que integren aquesta denominació són Empordàlia, Masetplana, trull Ylla, Serraferran, Mas Auró i Celler Cooperatiu d’Espolla.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia