Economia

Economia

La Cambra crea un consell assessor del servei d’estudis

La Cambra de Barcelona ha creat un Consell Assessor del Gabinet d’Estudis Econòmics i d’Infraestructures format per deu acadèmics i professionals de l’economia de reconegut prestigi. Aquest consell es reunirà trimestralment i tindrà la funció de proposar temes d’estudi, valorar les propostes de temes que facin els òrgans de govern i els equips tècnics de la institució, contrastar les metodologies i continguts dels estudis i validar les conclusions.

Integren el consell els experts Oriol Amat, degà de la UPF Barcelona School of Management; Germà Bel, catedràtic d’economia aplicada a la UB; Joan B. Casas, exdegà del Col·legi d’Economistes de Catalunya; Ada Ferrer, investigadora del CSIC; Jordi Galí, investigador sènior al Centre de Recerca en Economia Internacional (CREI); Teresa Garcia-Milà, directora de la Barcelona Graduate School of Economics (BGSE); Guillem López-Casasnovas, catedràtic d’economia pública a la UPF; Andreu Mas-Colell, president del Barcelona Institute of Science and Technology (BIST); Raül Ramos, investigador al Grup d’Anàlisi Quantitativa Regional (AQR), i Elisabet Viladecans-Marsal, investigadora a l’Institut d’Economia de Barcelona (IEB).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia