Economia

La Caixa decideix no aplicar comissions a l'enviament de diners al Perú

Terratrèmol

La Caixa ha decidit no aplicar comissions a les remeses de diners que s'enviïn des de l'Estat amb destinació al Perú com a mostra de solidaritat amb els damnificats pel terratrèmol que ahir va arrasar diverses ciutats i va causar centenars de morts i ferits, segons que ha informat avui en un comunicat.

La mesura serà efectiva a partir de dilluns i inclou totes les transferències que es duguin a terme a través d'oficines, caixers, telèfon mòbil i Internet.

El moviment sísmic, que va arribar als 8 graus en l'escala de Ritcher, ha deixat, fins ara, uns 510 morts, 1.500 ferits i 85.000 damnificats. Avui s'ha produít un nou moviment tel·lúric, que s'ha notat també a Lima i que ha causat l'alarma entre la població. S'ha registrat les 08:19 hora local (15:19 hora catalana), ha tingut el seu epicentre al mar, a 70 quilòmetres a l'oest de la localitat costanera de Pisco i a una profunditat de 23 quilòmetres, segons l'Institut Geofísic del Perú

L'entitat d'estalvis vol sumar-se així a les mostres de solidaritat i ajuda humanitària internacional envers els milers de damnificats del país andí, assegura en la nota.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.