Economia

GIRONA

Comença la reforma integral de l’hotel Best Western Premier CMC, amb dos milions d’inversió

L’hotel Best Western Premier CMC Girona, de la cadena internacional BWH Hotel Group, ha completat la primera fase de la reforma integral de l’establiment. La renovació de l’hotel –l’antic Meliá– s’allargarà fins al 2030 i s’hi invertiran dos milions d’euros, segons han informat els seus responsables.

En l’etapa inicial s’han invertit 800.000 euros i s’han renovat les zones nobles de l’hotel, com ara la recepció, el restaurant, l’espai per esmorzar i el seu annex i el vestíbul. Hi ha hagut, a més, canvis en la senyalització de l’hotel i els ascensors. L’objectiu de la cadena és de modernitzar l’establiment, amb línies “fresques i una suau paleta de colors renovada”. Han comptat amb la col·laboració de la interiorista Marta Estarriol.

A les habitacions, que encara tenen pendent la renovació, s’ha substituït la catifa interior per parquet de fusta i les noves televisions intel·ligents estan instal·lades. L’hotel, que és al carrer Barcelona, té 111 habitacions i és de quatre estrelles.

Fins al 2030, la voluntat és redissenyar totes les cambres, les zones comunes en plantes superiors, el gimnàs i l’spa i les set sales de reunions “amb capacitat per a acollir fins a 270 persones”, informa la cadena. El Best Western Premier CMC Girona és un allotjament bike-friendly, és a dir, preparat per a l’emmagatzematge, reparació i manteniment de bicicletes.

Setembre del 2022

L’hotel gironí, a prop d’El Corte Inglés, va canviar de mans el setembre del 2022. L’aleshores CMC es va incorporar a la cadena BWH Hotel Group, que en aquell moment va destacar que Girona “és una de les destinacions turístiques més importants de Catalunya i l’Estat”.

Abans, el juliol del 2021, la cadena d’hotels CMC havia adquirit l’hotel Meliá. En aquell moment, l’establiment passava a ser el més gran de la cadena i, poc després, va esdevenir el CMC Girona.

L’hotel ha canviat de nom i de propietat des que va ser fundat el 1988 amb el nom de Sol Girona. Va ser un dels primers hotels de quatre estrelles de la ciutat. Més tard va ser batejat amb el nom de Meliá Confort i, més tard, amb el nom de Meliá Girona. És un hotel de referència per al turisme de congressos i negocis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia