Economia

S'ajorna el nou Lidl de Lloret per problemes urbanístics

La cadena alemanya havia anunciat que obriria avui, però els accessos a la zona, exigits per l'Ajuntament, no estan acabats

Hi ha invertit 2,8 milions i donarà feina a una trentena de persones

Lidl ha hagut d'ajornar per segona vegada l'obertura de l'establiment que ja fa temps que ha acabat a Lloret de Mar, a l'entrada del municipi, perquè la rotonda de l'entrada i el pas de vianants, entre altres elements, no estan acabats. Aquesta era una condició perquè l'establiment pogués obrir les seves portes, però les obres s'han endarrerit més del previst. Lidl va començar les obres del supermercat ja a l'octubre, i tenia previst obrir el supermercat a final de l'any passat.

De fet, les obres de l'establiment es feien al mateix temps que la nova rotonda i la millora de l'accés a Lloret, però tot i que les obres del supermercat han anat ràpides, les dels accessos s'han endarrerit considerablement. Lidl va anunciar inicialment que obriria el nou supermercat avui, i fins ahir a la tarda va mantenir aquesta data, però a última hora va desdir-se'n, i va anunciar que està buscant altres dates. Fonts de la cadena van al·legar “problemes organitzatius interns”. Lidl ha invertit 2,8 milions d'euros en el nou establiment, que donarà feina a una trentena de treballadors. La botiga fa més de 1.100 metres quadrats i té 95 places d'aparcament. Per a la contractació dels nous treballadors, la cadena alemanya ha col·laborat amb els serveis d'ocupació municipal (SOM). La tenda, dissenyada segons la nova imatge de la companyia, s'ha construït amb els criteris d'eficiència energètica i sostenibilitat mediambiental que Lidl incorpora als seus nous punts de venda. A més de sistemes de refrigeració de baix consum, l'establiment inclou il·luminació LED en tots els seus punts de llum.

El regidor d'Urbanisme, Joan Bernat, es va sorprendre ahir en conèixer que Lidl tenia intenció d'obrir avui. “S'ha d'acabar la rotonda i s'ha de garantir tant l'accés rodat a la rotonda com al pas de vianants, s'està a punt d'acabar però ara com ara no està”, va dir. El desenvolupament del sector de Sant Quirze, on hi ha el nou supermercat, és a càrrec dels propietaris de la zona. L'àrea d'actuació del sector abasta una superfície de 194.400 metres quadrats, uns 100.000 dels quals seran zona verda. El pla preveu també una zona on es construirà un equipament escolar, i una altra de destinada a equipament públic, que podria ser en un futur el nou ajuntament. A banda del Lidl, també es preveu a la zona una altra gran àrea comercial d'uns 18.000 metres quadrats.

LA XIFRA

2,8
milions
d'euros ha invertit la cadena alemanya Lidl en el nou establiment, que donarà feina a trenta persones.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

ECONOMIA

Les exportacions gironines creixen un 10% durant el gener

GIRONA

Salsa Jeans i la Casa de las carcasas obren al Gran Jonquera

la jonquera

MUNICH i Rituals se sumen a l’oferta comercial de l’Espai Gironès

salt
economia

Comença el saló Alimentaria&Hostelco més ambiciós i amb més presència internacional

L’hospitalet de llobregat
PALAFRUGELL

Oohx!gen, l’associació de comerciants de Palafrugell, renova junta

PALAFRUGELL

El B-Travel compleix les expectatives i supera els 26.000 assistents

barcelona
Tribuna

Només el set per cent?

Professor d’innovació a EADA Business School

La Xina: el soci, i competidor, inevitable

barcelona

Suara vol captar capital per finançar la innovació

Barcelona