El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Elna

Lamentablement no disposem de les dades. Disculpeu les molèsties.

El temps d'avui

El temps d'avui

Núvols al litoral

Intervals de núvols baixos al llarg del dia en punts del sector central del litoral i prelitoral i la resta de l’interior del quadrant nord-est. A la resta estarà serè o poc ennuvolat. A partir del final del matí creixeran nuvolades en punts de muntanya del terç nord, a la resta de la meitat est i al sector central del litoral i del prelitoral, on s’esperen xàfecs, entre febles i moderats o localment forts, i no es descarta que vagin acompanyats de tempesta. A més, el vessant nord del Pirineu estarà entre molt ennuvolat i cobert al llarg de tota la jornada, amb nuvolositat més trencada al centre del dia. La temperatura mínima serà lleugerament més baixa, i pel que fa a la màxima s’espera una baixada lleugera o localment moderada a Ponent i el terç sud, mentre que a la resta serà moderada o localment acusada.

La mar: Forta maror a la Costa Brava, i de marejol a maror, amb zones de forta maror a la Costa Central i Costa Daurada.

Demà: Minvarà la nuvolositat i el cel quedarà serè o poc ennuvolat, tot i que a la meitat sud es mantindrà entre mig i molt ennuvolat. Hi haurà una lleugera baixada de temperatures.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET