Economia

Asetrans lluita contra l’intrusisme

Marcarà els seus vehicles amb adhesius per identificar els legals

El sector del transport per carretera a les comarques gironines repartirà 6.000 adhesius a les 450 empreses i 3.000 vehicles que formen l’associació per reivindicar la seva tasca i aportar més seguretat al client davant l’intrusisme que hi ha en el transport. Des de l’associació recomanen que es treballi amb empreses consolidades que disposin d’una bona gestió al darrere i que siguin legals.

El director de l’associació, Jordi Esparraguera, explica que la mesura de marcar els vehicles amb adhesius suposa “més seguretat per al client final i per a l’administració perquè, en veure la marca Asetrans, saben que som una associació consolidada i fiable”. Un dels motius que els han empès a portar a terme l’acció és “l’intrusisme de què som víctimes, sobretot en el transport de mercaderies. En època de crisi es fa més palès i nosaltres recomanem que la gent treballi amb empreses consolidades, ben gestionades i legals”. També lamenten des de fa temps que anar a buscar costos més baixos en països com ara els de l’est d’Europa genera competència deslleial i precaritza el sector.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia