Economia

Catalana Occident guanya 392,2 milions d’euros fins al setembre, un 74,2% més

El grup assegurador incrementa un 7% el volum de negoci i assoleix els 3.720,6 milions d’euros

El grup Catalana Occident ha guanyat 392,2 milions d’euros durant els nou primers mesos de l’any, segons ha informat en una nota publicada aquest dijous a la CNMV.

La xifra del benefici consolidat del grup és un 74,2% que la del mateix període de l’any passat. El resultat atribuït ha estat de 361 milions d’euros, un 66% més que al 2020.

Pel que fa al volum de negoci, Catalana Occident l’incrementa un 7% fins als 3.720,6 milions d’euros pel “creixement sostingut en el negoci tradicional i l’increment en el negoci de l’assegurança de crèdit”. El negoci recurrent tradicional creix un 4,3% fins als 202,4 milions d’euros, mentre que el total de primes facturades puja un 3,5% fins als 2.132,2 milions d’euros.
En l’increment del volum de negoci, el grup destaca l’augment del 4,7% en multiriscos i del 5% en diversos.

Pel que fa al negoci de l’assegurança de crèdit, el resultat recurrent és de 175,5 milions d’euros. El volum de negoci de l’assegurança al crèdit augmenta un 12,2% fins als 1.597,4 milions d’euros  com a conseqüència de la reactivació de l’activitat econòmica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia