Economia

Ple als tastets del celler Empordàlia de Vilajuïga

Més de 300 persones han assistit aquest estiu a l'activitat Tasta Empordà, que ha ofert degustacions i maridatges al celler Empordàlia de Vilajuïga tots els caps de setmana. L'objectiu d'aquesta activitat és donar a conèixer els productes dels artesans que formen part de L'Empordà a taula, a càrrec dels mateixos productors, a través del nou espai gastronòmic que ha obert el celler. Segons ha informat la cooperativa Empordàlia, l'acceptació del públic ha superat les expectatives i, fins i tot, algunes reserves han quedat en llista d'espera per a una pròxima edició.

A través dels diversos tastos, els participants han pogut descobrir maridatges entre productes empordanesos, com el de l'anxova de l'Escala i el vi Sinols Criança 2007, o el de l'arròs a banda amb calamar i el Sinols Blanc 2009, entre d'altres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Estat espanyol

El Banc Santander pateix un ciberatac

Barcelona
economia

L’habitatge i l’alimentació estiren l’inflació d’abril i la situen al 3% anual

barcelona

Una quinzena de comerços volen traspassar el negoci per falta de relleu

BANYOLES

Els preus s’apugen set dècimes per l’alça de la roba, l’electricitat i els pisos turístics

GIRONA
ECONOMIA

Augmenta un 35,6% l’allotjament turístic al Vallès Occidental amb una estada mitjana de dues nits

TERRASSA
ECONOMIA

El Maresme pedala a favor de l’EuroVelo 8

MATARÓ
Rússia

Rússia augmenta un 82% els ingressos per la venda de petroli i gas el 2024

barcelona
unió europa

La CE exigeix a Booking complir amb la llei de mercats digitals

barcelona
ECONOMIA

Came Parkare s’instal·larà al parc de l’Alba

CERDANYOLA DEL VALLÈS