Economia

Edmon Roch rep el premi al referent digital E-Tech

Els premis digitals E-Tech2015 guardonen, entre d'altres, aquest empresari del sector audiovisual

L'empresari gironí del sector audiovisual Edmon Roch va ser guardonat amb el premi al referent digital E-Tech 2015 en reconeixement de la seva destacada trajectòria com a empresari del sector. Aquest va ser un dels premis destacats que es van atorgar ahir al vespre a l'Auditori de Girona en el marc dels premis digitals E-Tech 2015, que organitzen l'Associació d'Empreses de Noves Tecnologies de Girona (Aenteg) i el Diari de Girona.

Els premis inclouen fins a deu categories diferents i van ser els següents: premi a l'aplicació de les TIC a l'empresa per a Energy Tools; a la recerca i a la innovació en TIC per a Ubikwa Systems i el seu projecte Insylo; a la millor gestió en llengua i comunicació en les TIC per a Montepio Girona; a la trajectòria de l'empresa TIC per a SWHosting, i a l'empresa TIC emergent per a Didactic Labs. El premi del públic al millor projecte, producte o servei digital gironí va ser per a MJN Neuroserveis; el premi a la millor acció gironina a la xarxa per a Montse Capel Rodríguez; el premi a la millor iniciativa a l'administració local per a Vilablareix TV, i el premi a la millor iniciativa de màrqueting digital gironina per a El Nus de Pedra.

Entre els assistents al lliurament dels premis hi havia, entre d'altres, l'alcalde de Girona, Albert Ballesta, i representants de les patronals gironines i de la Generalitat, com la directora general de Política Lingüística, Ester Franquesa. El president de l'Aenteg, Joan Ribas dePouplana, va ser l'encarregat d'obrir l'acte, que es va allargar fins a la nit i que va incloure les tradicionals fotos de família amb els premiats.

La convocatòria dels E-Tech 2015, que enguany arribaven a la desena edició, estava dirigida a empreses, administracions, entitats i particulars de Girona que hagin dut a terme projectes o iniciatives TIC el 2015.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia