Pisos i tres anys de Bonotren gratis

Van començar oferint els electrodomèstics, altres oferien l'IVA gratis o el moblament del pis sencer i ara s'ha arribat, fins i tot, a pagar el transport de casa a la feina durant un període de tres anys.

Les empreses promotores i comercialitzadores de pisos porten aquest any al saló Barcelona Meeting Point –que ahir es va inaugurar i que estarà obert fins diumenge– les seves ofertes més sorprenents, en un intent d'animar un sector que està ben adormit. Així, Argenta Promocions Immobiliàries, que presenta promocions a la Roca del Vallès, les Franqueses del Vallès, Santa Agnès de Malanyanes i Granollers sota el reclam de Bojos per sortir de Barcelona?, ofereix la gratuïtat del bitllet de tren (Bonotren gratis) durant tres anys. Reyal Urbis i Caixa Catalunya ofereixen un descompte addicional de fins a 6.000 euros a aquells que facin una reserva i paguin una paga i senyal dels pisos que tenen en oferta. Atrium (amb promocions a Parets del Vallès) ofereix els mobles de totes les habitacions. I Ripollet Artouste, una plaça d'aparcament addicional gratis. Els descomptes en el preu, que oscil·len entre el 10% i el 40%, continuen sent el reclam més utilitzat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.