Esports

esports

seminari

Especialistes de primera fila, en el seminari de tècnica esportiva de la UdG

Pablo Machín, Jordi Ribera, Noemí Jordana i Esther Guerrero seran alguns dels participants en la cinquena edició de la trobada internacional de Banyoles

La ciència i la tecnologia cada cop tenen més pes en la preparació d'un esportista, tant en les disciplines individuals com en les d'equip, van coincidir a assenyalar ahir l'entrenador de l'atleta olímpica Esther Guerrero, Joan Lleonart, i el director de la Càtedra d'Esport i Educació Física (CEEF) de la UdG, Víctor López-Ros, en la presentació del V Seminari Internacional de Tàctica i Tècnica Esportiva –centrat en l'acció tècnica esportiva i el seu entrenament–, que tindrà lloc al Club Natació Banyoles els dies 26 i 27 de maig i que organitza la CEEF.

Els convidats

Els qui oferiran els seus coneixements i experiències seran tant entrenadors com esportistes d'elit, així com teòrics del camp universitari: el seleccionador d'Espanya d'handbol, Jordi Ribera; l'entrenador del Joventut de Badalona de bàsquet, Diego Ocampo; l'entrenador del Girona FC, Pablo Machín; el director de l'area de rendiment esportiu del FC Barcelona, Joan Ramon Tarragó; l'esmentat Joan Lleonart, que és director tècnic del Club Atlètic Manresa; el jugador del Joventut de Badalona Albert Sàbat; la jugadora de l'Spar Citylift - Uni Girona de bàsquet Noemí Jordana; l'esmentada Esther Guerrero, campiona estatal de 800 metres; el professor de la Facultat de Ciències de l'Esport de la Universitat de Rouen (França) Ludovic Seifert; el professor de l'Institut Politècnic de Guarda (Portugal) expert principalment en bàsquet Pedro Tiago Esteves, i el professor de la Universitat de Lleida, especialitzat en handbol, Gerard Lasierra.

Temes concrets

Es tractaran, bé en xerrades individuals o bé en una taula rodona (amb Ribera, Jordana, Esteves i Machín), qüestions tan concretes com ara les claus per millorar de la tècnica de la carrera; els criteris a l'hora de planificar un entrenament d'handbol, o els principals aspectes en l'adquisició d'habilitats tècniques.

LA DATA

26.05.17
és el dia
d'inici del seminari, que continuarà l'endemà, a les instal·lacions del Club Natació Banyoles.

“Molt important per a la ciutat”

El seminari ha rebut el suport entusiasta de l'Ajuntament, que està apostant per la promoció de l'esport. El regidor d'Esports –i alcalde accidental– Jordi Congost ho va subratllar quan va parlar en la presentació. S'espera que s'hi inscriguin un centenar de persones, tant estudiants com tècnics o simplement esportistes aficionats. Per al públic en general, la inscripció costa 60 euros, i per als estudiants, 40. Més informació: www.udg.edu



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a

[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia