Esports

Touré i Txigrinski ja s'entrenen amb el grup

Encara que oficialment no han rebut l'alta mèdica, els dos jugadors han completat l'entrenament per primera vegada des de la seva lesió

L'ucraïnès Dmitro Txigrinski i l'ivorià Touré Yayá, dos dels jugadors lesionats del Barcelona, s'han exercitat aquest dijous amb la resta de la plantilla i podrien recuperar-se a temps per disputar el pròxim partit del seu equip, dissabte que ve contra el Racing de Santander.

Encara que oficialment no han rebut l'alta mèdica, els dos jugadors han completat l'entrenament per primera vegada des de la seva lesió: el jugador ivorià es va lesionar durant el partit conra el Getafe i dissabte complirà exactament dues setmanes de baixa, el temps inicialment previst per a la seva recuperació.

Txigrinski, per la seva banda, va patir un trencament al bíceps femoral de la cama esquerra fa una setmana i, en teoria, ja ha complert el termini previst per tornar a l'equip.

L'últim jugador de la plantilla a caure lesionat, Xavi Hernández, que estarà aproximadament dues setmanes de baixa, ha treballat a la gespa de la ciutat esportiva al costat d'un recuperador físic, de la mateixa manera que Alves, que esgota la seva recuperació realitzant treball de carrera contínua i alguns tocs de pilota.

El tècnic del primer equip, Pep Guardiola, ha tornat a comptar amb tres jugadors del filial: Marc Bartra, Jonathan dos Santos i Thiago Alcántara.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.