Esports

El partit número 100 de Guardiola

Pep Guardiola arribarà, davant del Racing de Santander, al centenar de partits al capdavant del primer equip del FC Barcelona

La visita del Racing de Santander aquest dissabte al Camp Nou suposarà el partit oficial número 100 de Pep Guardiola com a entrenador del FC Barcelona.

Quasi cent partits que han portat 6 títols des que Guardiola va aterrar al primer equip. Aquest centenar de partits al capdavant del primer equip del Barça es reparteixen en 60 partits de Lliga, 21 de Champions, 13 de la Copa del Rei, 2 de la Supercopa d'Espanya, 1 de la Supercopa d'Europa i 2 del Mundial de Clubs.

I en tots ells, l’estadística avala el tècnic de Santpedor: 70 partits guanyats, 19 d’empatats i 10 derrotes, quatre d’aquestes sense conseqüències. Contra el Wisla de Cracòvia i el Xakhtar, a la Champions, i davant del Mallorca i de l’Osasuna a la Lliga quan l’equip ja era campió.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.