Esports

La selecció Espanyola guanya l'Eurocopa 2008 contra Alemanya

La selecció espanyola s'ha proclamat avui per segona vegada campiona de l'Eurocopa de futbol, després de batre en la final a Alemanya. Fernando Torres ha marcat al minut 30 de la primera part.

Espanya ha tornat a guanyar un campionat d'Europa 44 anys després del primer, obtingut el 1964 com equip amfitrió. Alemanya és la dominadora de la història de l'Eurocopa, amb tres títols i tres subcampionats. El conjunt alemany es va proclamar campió continental en les edicions de Bèlgica'72 (va guanyar a l'URSS a la final per 3-0), Itàlia'80 (es va imposar a Bèlgica per 2-1) i Anglaterra'96 (va derrotar la República Txeca per 2-1).

Espanya, que va perdre la final de 1984, conquesta d'aquesta forma l'anhelat títol després de tancar aquest torneig celebrat a Àustria i Suïssa sense perdre cap partit. La selecció espanyola ha superat Rússia (4-1), Suècia (2-1) i Grècia (2-1) en la primera fase, a Itàlia, en els penals, en quarts de final, i, de nou, Rússia (3-0) per a arribar a aquesta final.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.