Esports

El motociclista de ral·lis Isidre Esteve és el nou director del Circuit de Motocròs de Catalunya

PONENT

L'urgellenc Isidre Esteve, expilot de ral·lis en moto, ha estat nomenat nou director del Circuit de Motocròs de Catalunya ubicat a Bellpuig (Urgell). El pilot català es va fer famós per les deu participacions que va protagonitzar al Ral·li Dakar fins que un desgraciat accident el va deixar fora de les competicions.

El consorci del Circuit de Motocròs de Catalunya està integrat per la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Lleida i l'Ajuntament de Bellpuig. Isidre Esteve i Pujol va néixer el 15 de maig del 1972 a la Seu d'Urgell d'on es va traslladar a viure a Oliana (Alt Urgell). En aquesta vila, on se celebra cada any l'enduro del Segre és va aficionar a rodar en moto fora de les carreteres.

Esteve ha manifestat que la seva intenció és que a part de fer certàmens com el Mundial, campionats d'Espanya o Catalunya, "també s'hi faci molta més activitat". En definitiva, un "circuit del qual es pugui gaudir tot l'any", ha apuntat l'urgellenc.

Isidre ha estat presentat oficialment en aquest càrrec aquest dijous, al Museu Melcior Colet de Barcelona per part del vicepresident de la Generalitat, Josep-Lluís Carod-Rovira, i la secretària general de l'Esport, Anna Pruna.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.