Esports

Sonora xiulada als reis i a l'himne espanyol abans de la final

Els monarques reviuen el malson de la Copa del Rei de futbol

La prèvia de la victòria del Barça a la final de la Copa del Rei la van protagonitzar dues xiulades monumentals. La primera va ser la que el públic del Bizkaia Arena de Bilbao va dedicar als reis d'Espanya, Joan Carles i Sofia, quan van arribar a la llotja del pavelló per presidir el partit. Uns pocs espectadors propers a la llotja van ser els únics a tota la grada que van aplaudir els monarques.

La segona es va produir quan va sonar l'himne d'Espanya uns instants després, com correspon protocol·làriament a la presència dels monarques en un acte d'aquesta mena. Les dues xiulades van ser notables i la de l'himne va anar acompanyada de crits de "fuera, fuera" i d'una transmissió peculiar de TVE, que, com ja va passar en la final de la Copa de futbol a Mestalla entre el Barça i l'Athletic de Bilbao, va tornar a corregir l'àudio de l'escena perquè sonés més fort l'himne que els xiulets, justament el contrari del que es va produir a l'escenari de la final, on pràcticament no es van escoltar gens les notes de l'himne.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.