L'Europa perdona i ho paga en la recta final

L'Olesa va aconseguir l'empat a cinc minuts del final (1-1)

Ivan Plana havia avançat els escapulats en la primera meitat

L'Europa va deixar escapar l'oportunitat d'aconseguir una altra victòria a casa i recuperar-se de la derrota la setmana passada a Balaguer. Tot i posar-se en avantatge en el resultat i dominar el joc, els escapulats no van sentenciar i a falta de cinc minuts ho van pagar amb l'empat de l'Olesa (1-1).

Com en el dia del debut contra l'Amposta, el conjunt local va sortir al terreny de joc més actiu que el rival, obrint molt el camp i creant superioritat per les bandes, amb Ivan Plana i Nefta sorprenent constantment. Tot i la superioritat dels escapulats, les ocasions de gol arribaven en comptagotes en la primera mitja hora, fins que el mateix Ivan Plana va obrir el marcador. L'extrem va aprofitar un pilota penjada intel·ligentment per a Iván al segon pal per, sense deixar-la caure, connectar una rematada inapel·lable.

En els deu minuts posteriors al gol, l'Europa es va diluir i van arribar les primeres ocasions de l'Olesa, sobretot a pilota aturada. Cap d'aquestes, però, va inquietar el porter Cañadas, que ahir va substituir Belsun. En la recta final del primer temps, l'Europa va reactivar-se i podria haver sentenciat el partit, sobretot amb una ocasió que Plana va enviar als núvols.

Després de la represa, una rematada des de la frontal de Valderas, que havia rebut una bona pilota de Simón, podia fer presagiar una segona part amb ritme, però no va ser així. L'Olesa no va tenir futbol per acostar-se a la porteria de Cañadas i l'Europa, tot i jugar bona part del temps a camp rival, no va buscar el gol amb tanta intensitat. Només en l'últim quart d'hora, els de Xavi Baranguer van intentar-ho, i sempre amb el perill de ser caçats en un contraatac. A falta de cinc minuts per al final, una gran jugada individual de Cortezón, que va driblar Álex Isern amb gran habilitat, va acabar amb el definitiu empat a un, que no fa justícia al joc ofert per l'Europa.