Esports

Fórmula 1

GP de Bèlgica

Victòria de Rosberg al Gran Premi de Bèlgica de F1

El pilot alemany de Mercedes guanya la seva vintena cursa de la categoria i retalla punts respecte de Lewis Hamilton al Mundial

Daniel Ricciardo (Red Bull) i Hamilton (Mercedes) completen el podi d'Spa-Francorchamps

El pilot alemany Nico Rosberg (Mercedes) ha guanyat aquest el Gran Premi de Bèlgica de Fórmula 1 que s'ha celebrat aquest diumenge al circuit d'Spa-Francorchamps. L'han acompanyat al podi l'australià Daniel Ricciardo (Red Bull) i el britànic Lewis Hamilton (Mercedes).

Rosberg, que sortia de la pole, ha liderat des de l'arrencada fins a la meta final una cursa que li permet retallar punts respecte del líder del Mundial, el seu company d'escuderia Lewis Hamilton, que avui ha sortit des de la vintena posició de la graella.

En quart i cinquè lloc han creuat la meta els dos pilots de Force India Nico Hulkenberg i Sergio Pérez. L'alemany sebastian Vettel (Ferrari), ha estat el sisè.

El setè en arribar ha estat l'asturià Fernando Alonso, que ha sortit des de la penúltima posició de la graella i que en algun moment de la cursa s'ha situat en la quarta posició.

Els finlandesos Valteri Bottas (Williams) i Kimi Raikkonen (Ferrari) ho han fet en vuitè i novè, respectivament. La zona de punts s'ha completat amb el brasiler Felipe Massa (Williams).

Rosberg, que aquest diumenge ha celebrat la seva vintena victòria a la Fórmula 1, continua en segona posició a la classificació la general amb 223 punts, nou menys que el britànic (232). Els segueixen Ricciardo, amb 151 punts; l'alemany Sabastian Vettel (Ferrari), amb 126, i el finlandès Kimi Raikkonen (Ferrari), amb 124.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia