Administracions

barcelonès

Els barcelonins demanen més inversió municipal en educació

Enfortir les inversions en matèria d'educació o en equipaments culturals de proximitat, i donar suport als autònoms o emprenedors, són les principals peticions que han formulat les 8.639 persones que fins ara han pres part en el procés participatiu per elaborar el pla d'actuació municipal (PAM) de l'Ajuntament de Barcelona. El 3 de maig serà quan es tancarà oficialment el termini per poder fer propostes a aquest document marc, que és el que haurà de recollir les iniciatives que portarà a terme el govern municipal fins a final de mandat amb el corresponent acompanyament pressupostari.

La gran majoria de suggeriments dels barcelonins, un 58%, s'han canalitzat a través de les 92 reunions que fins ara s'han fet dins el procés, i en què han participat 414 entitats. Les xarxes socials, i més específicament el web del consistori, han estat l'altra gran plataforma per captar aquestes demandes ciutadanes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.