Medi ambient

medi ambient

El PP mitjança amb Costes per l'estat de la platja de Blanes

Els regidors populars van a Madrid acompanyats dels hotelers de la ciutat per negociar amb l'executiu espanyol

El govern local els facilita la documentació per aconseguir millorar s'Abanell

Regidors del PP de Blanes es van reunir fa uns quants dies amb responsables de Costes per mirar de trobar una solució a l'estat de la platja de s'Abanell. Hi van anar amb documentació facilitada pel mateix govern local. Els regidors Salvador Tordera i Josep Llambí hi van ser acompanyats per representants de l'associació d'hostaleria i de l'associació de càmpings de Blanes. La comitiva blanenca es va reunir amb Ángel Muñoz, subdirector general per a la Protecció de la Costa del Ministeri de Medi Ambient.

Els hotelers, que havien demanat al PP aquesta trobada, van poder explicar als representants de Costes la situació de s'Abanell i proposar possibles actuacions a fer-hi per aconseguir frenar la regressió de la platja. “Ha estat una reunió profitosa al llarg de la qual hem establert un canal de col·laboració amb aquells que són competents en la solució de la platja de s'Abanell”, va explicar Salvador Tordera, portaveu del PP a l'Ajuntament de Blanes.

El regidor del PP va qualificar d'“importantíssim” aprofitar les “sinergies” entre el que l'executiu espanyol està preparant i “allò que el sector privat està disposat a fer”. Una col·laboració pública i privada per millorar l'estat de s'Abanell que es fa “indispensable” en l'actual context de crisi econòmica. “El projecte que finalment elabori Costes no serà un pedaç més com els que s'han fet fins ara al llarg d'aquests últims anys”, va sentenciar.

Els hotelers van plantejar al responsable de Costes una sèrie de propostes –que no es van detallar–, de les quals assumirien el cost. Els assistents a la reunió van acordar continuar-ne parlant en futures trobades.

LA FRASE

Hem establert un canal de col·laboració amb aquells que són competents en la solució de la platja de s'Abanell
Salvador Tordera
Portaveu del PP a Blanes

L'alcalde avala la reunió i els facilita papers

L'alcalde de Blanes, el socialista Josep Marigó, va avalar la trobada a Madrid entre els representants del PP local, els gremis d'hostaleria i el ministeri, i va justificar l'absència del govern local per la singularitat de la reunió. Encara més, el mateix govern local va lliurar al PP la documentació necessària sobre s'Abanell per treure el màxim profit de la reunió. “Vull sumar tots els esforços possibles per resoldre els nostres problemes”, va explicar Marigó.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.