Infraestructures

mobilitat

Confusió pel tall de trànsit en sentit sud a l'N-II, a Girona

Els treballs ja van començar dilluns, però des d'ahir no es permet el pas des de l'enllaç de la C-66 cap a Fornells

Els conductors que ahir pretenien agafar la variant de Sant Daniel en direcció sud a l'accés des de la zona del Congost, després de Campdorà, es trobaven amb l'accés totalment tancat i no sabien quin eren els itineraris alternatius per anar en direcció sud.

En aquest punt, un operari de Conservació de Foment atenia els dubtes dels centenars de conductors que es trobaven amb l'accés tancat. El motiu del tall de trànsit són els treballs que s'estan duent a terme en les juntes dels ponts de l'N-II. Les obres de millora van començar el dia 9 d'octubre, però encara es deixava circular fins a la sortida de Quart i els Àngels en direcció sud. Ahir, però, els treballs ja se centraven a la zona dels túnels de la infraestructura i això obligava a vetar l'entrada de vehicles en aquest punt.

Als conductors se'ls recomanava que agafessin l'autopista a Sant Julià de Ramis i aprofitessin la gratuïtat de les diverses sortides que hi ha fins a la nova sortida de Fornells de la Selva o bé creuessin Girona pel centre per dirigir-se cap al sud. Per contra, en direcció nord, la circulació era l'habitual i ahir només en el tram amb operaris es feia circular pel carril esquerre, com indicaven els cons col·locats.

LA DATA

6.11.2013
És la data prevista
perquè acabin els treballs a la variant de Sant Daniel. La setmana de Fires no hi haurà talls.

Els treballs quedaran aturats durant les Fires

Els talls estan programats entre les set del matí i les set de la tarda, de dilluns a dijous, i de set a una del migdia, els divendres. Així es garanteix que el trànsit sigui l'habitual durant el cap de setmana. Tot i que les obres de manteniment per substituir les juntes de dilatació de diversos viaductes que estan en mal estat o han arribat al final de la seva vida útil, està previst que s'acabin el 6 de novembre, però es preveu que entre el 25 d'octubre i el 3 de novembre quedin aturats els treballs, per evitar problemes la setmana de Fires. Amb previsió, els operaris informaran els conductors de les alternatives mentre es mantingui tallat aquest tram de variant de Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.