Infraestructures

El CV Blanes presenta dimarts el projecte del passeig

El club Vela Blanes té previst presentar-lo ja a l'Ajuntament i mostrarà com quedarà la superfície del passeig afectada per les obres del port esportiu

El club Vela Blanes té previst presentar, dimarts vinent, a l'Ajuntament l'acabament en superfície de les obres que està fent al passeig de la Mestrança, segons va confirmar, ahir, l'alcalde, Josep Marigó. Precisament, ahir, Quim Torrecillas, regidor de CiU a l'Ajuntament, a l'oposició, va lamentar que fa sis mesos es definís quin seria el model d'urbanització. “Ho hem demanat en cada plenari, perquè, ara, aquella part del passeig és una llosa de formigó, però no se'ns en diu res”, va dir Torrecillas. Les obres del port les està portant a terme el club Vela Blanes, que en té la concessió, i l'alcalde ja va dir, en aquell moment, que primer havien d'acabar les obres a la part de sota del passeig: “Dimarts, vénen a explicar ja l'acabament superficial, que és el que ens preocupava. Amb totes les reunions que hi ha hagut i veient com anaven les coses, hem anat traslladant al club les indicacions que feien tant els grups municipals com les associacions de veïns.”

Les obres d'acabats i enjardinament, segons Marigó, canviaran la fesomia del passeig, que augmentarà la seva superfície en uns 400 m2. “La intenció és que sigui moderna i pràctica i que tampoc no difereixi excessivament de la que sempre ha tingut”, va cloure l'alcalde de Blanes.

Les obres de remodelació del club Vela Blanes van avançant a bon ritme. Els dos pantalans ja es van instal·lar el mes passat sobre les pilones i el dipòsit de benzina de 50.000 litres de la nova benzinera està a punt per la seva col·locació. El moll central, segons exposava el club, viurà una de les millores més espectaculars, segons el projecte de remodelació i millora de les instal·lacions. A més, el nou espai creat permetrà nous usos dels equipaments i millorar l'oferta tant per als socis com els visitants. La inversió del club Vela Blanes en les obres es calcula al voltant dels 8 milions d'euros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia