Infraestructures

Inauguració de la millora del port nàutic de Blanes

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, va inaugurar ahir al migdia les noves instal·lacions nàutiques del port de Blanes. La inversió ha costat uns vuit milions d'euros i ha estat possible gràcies a la col·laboració entre la Generalitat i el Club de Vela Blanes. Després de renovar la seva concessió administrativa, el club ha remodelat la dàrsena esportiva per convertir-la en una instal·lació moderna. En les noves instal·lacions hi ha un espai adossat a la part interior del nou contradic, amb dues palanques per amarrar-hi vaixells de fins a 24 metres d'eslora, una tipologia de vaixells que demana el sector nàutic. Actualment, la dàrsena esportiva conté 309 embarcacions de 7,5 fins a 24 metres d'eslora. També s'ha construït una nova benzinera per donar servei a les embarcacions d'esbarjo.

Junt amb el conseller, a la inauguració van assistir-hi l'alcalde, Josep Marigó, i el president del Club de Vela Blanes, Amadeu Nualart, entre altres personalitats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia