Serveis

mobilitat

CiU aprova les zones blaves de Blanes

La resta de l'oposició, ICV-EUiA i el PP, hi vota en contra per l'efecte negatiu que denuncien que tindran al municipi

El govern de Blanes (PSC, en minoria) va aprovar ahir el tercer concurs per gestionar les zones blaves del municipi amb el suport de CiU. “Entenem que quan hi ha un pla d'ajust que s'ha de complir s'ha de respectar”, va dir Joaquim Torrecillas (CiU).

Precisament el compliment del pla d'ajust, que preveu uns ingressos de dos milions d'euros per aquest any amb el cànon de les zones blaves és el que provoca la urgència. Tot i això, el nou concurs és per 1,6 milions d'euros, i a diferència del que va quedar desert, en lloc de vuit anys serà per deu, tal com demanava l'empresa Saba.

ICV-EUiA i el PP s'hi van oposar. El popular Salvador Tordera va qüestionar que es rebi una mitjana de 160.000 euros l'any quan enguany només en els mesos d'estiu s'han ingressat 151.000 euros. Joan Salmerón (ICV-EUiA) va acusar l'equip de govern de “malvendre's el poble” i “d'hipotecar el futur”. Seguint aquesta línia, l'alcalde, Josep Marigó, va assegurar: “Estem hipotecant el futur, perquè tenim una hipoteca del passat.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.