Serveis

equipaments

La piscina coberta de Tossa de Mar reobrirà a final de mes

La piscina municipal de Tossa de Mar reobrirà a final de mes, després que tanqués poc abans de l'estiu per la fallida de l'empresa que la gestionava i que es fes un nou concurs per cercar un altre gestor. L'empresa tossenca Triangulum Esport i Lleure portarà a terme la nova gestió, que inclou els serveis esportius, les pistes de pàdel, els serveis de recepció i atenció al públic, els serveis de neteja, els serveis de manteniment i la planificació de la millora contínua de la instal·lació.

L'Ajuntament ha aprofitat els mesos que ha estat tancada per fer-hi obres de millora i manteniment. En aquest sentit, s'han arreglat degoters i unes planxes del sostre que queien, s'han arreglat unes pèrdues d'aigua i s'ha instal·lat una coberta tèrmica per mantenir la temperatura de l'aigua.

La intenció de l'Ajuntament és anar deixant gradualment d'abonar la subvenció anual a l'explotació, que enguany és de 180.000 euros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia