Serveis

serveis

Els usuaris de TEISA poden aparcar per dos euros sota la terminal d'autobusos

És una oferta de la concessionària i de l'empresa de transports per fomentar la intermodalitat

Gumin també posa en servei places de superfície a 1 euro

La intermodalitat és un element clau per al futur dels transports i, a Olot, ho tenen clar. “Aparca&TEISA” és el lema d'una campanya que per si sol ja és prou explicatiu. La concessionària de l'aparcament subterrani de l'estació d'autobusos d'Olot, Gumin, i l'empresa de transports de viatgers per carretera TEISA volen facilitar l'aparcament als usuaris del transport públic a un preu més que assequible. Per només 2 euros, a partir d'ara tots els usuaris de TEISA que es desplacin a Barcelona, Girona, Vic o qualsevol altra destinació amb els autocars d'aquesta empresa poden aparcar el vehicle sota l'estació d'autobusos, al pàrquing Plaça Major, per aquesta quantitat. Aquesta oferta els dóna dret a tenir-hi el vehicle tot el dia. Els promotors de l'“Aparca&TEISA” remarquen que es tracta de la primera experiència d'intermodalitat a la capital de la Garrotxa i que és un pas més per fomentar l'ús del transport públic.

L'aparcament Plaça Major és una concessió de l'Ajuntament a Gumin. Per això, ofereix un conjunt de places a preus especials per als veïns del barri vell d'Olot, perquè és una zona de la ciutat on poques persones tenen pàrquing i on el pla d'urbana no n'hi deixa construir per preservar l'ús comercial dels baixos.

2
euros
costa aparcar sota la terminal d'autobusos d'Olot a les persones que acreditin que són usuàries de TEISA.
30
places
d'aparcament en superfície noves s'han habilitat a la mateixa zona amb bons preus per als veïns.

Aparcar barat també en superfície

La concessionària Gumin fa coincidir l'entrada en servei del pàrquing Plaça Major amb la d'una trentena de places addicionals a l'aire lliure, de lloguer. Com el paquet de les que té reservades al subsòl, es tracta de places que han estat especialment pensades per a les persones que treballen o que resideixen al centre de la ciutat. En aquest cas, el preu és d'un sol euro per dia. Aquesta àrea d'aparcament s'ha habilitat en un espai annex, al carrer Secretari Daunis. Els treballs estaven previstos en la nova concessió del pàrquing subterrani.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia