Serveis

Lloret prepara un nou concurs per al transport urbà

Una sentència judicial obliga a extingir l'actual, que té Transports Pujol

El PP proposa un servei municipal

L'Ajuntament de Lloret de Mar va donar per extingida en el ple de dilluns l'adequació de la concessió del transport urbà de Lloret, que tenia Transports Pujol. En aquesta adequació, aprovada per ple el 2006, es prorrogava la concessió fins al 31 de desembre del 2015, però dues empreses propietat del regidor del Millor Marc Fuertes van presentar recurs, i el jutjat li va donar la raó. Tot i que amb l'acord es posa fi a la concessió de Transports Pujol, com que encara no hi ha una nova empresa que s'encarregui del servei, serà Transports Pujol qui el continuï gestionant, mentre no es tregui a concurs la nova concessió. En l'acord de ple es va acordar també encarregar als serveis tècnics que treballin en una nova licitació del servei.

Empresa municipal

En aquest punt, el portaveu del PP, Enric Martínez, va avançar que el seu grup proposarà que es creï una empresa municipal del transport, “cosa que aniria destinada a la millora i abaratiment del transport públic”. També va tornar a reclamar que es constitueixi el consell del transport, tal com estava acordat, i va lamentar la inacció en aquest sentit del regidor responsable de l'àrea, Ignasi Riera, atès que tampoc s'ha convocat el consell del taxi. “M'ha costat una legislatura sencera i estem sense taxis ni taula de transport, se'n va sense convocar-les”, va dir Martínez a Riera. Marc Fuertes, per la seva banda, va expressar el seu desig que el pròxim procés per triar una empresa per al transport sigui més transparent i obert.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia