Urbanisme

urbanisme

SOS Lloret estudia si fa un recurs per Can Juncadella

SOS Lloret, l'entitat que va denunciar les presumptes irregularitats a la finca de Can Juncadella, va fer ahir una valoració “negativa” de la interlocutòria coneguda divendres passat, en virtut de la qual s'arxiva la causa contra l'arquitecta municipal i contra l'arquitecte de la Generalitat en aquest cas. Tot i això, l'associació va considerar que els possibles delictes no s'haurien comès en l'àmbit tècnic, sinó polític. “Si hi ha responsabilitats polítiques possiblement estarien més amunt i no en l'àmbit tècnic; pot ser que aquests tècnics no hagin prevaricat, i que s'hagi d'anar més amunt”, va assegurar Esteve Dalmau, membre de SOS Lloret.

L'entitat està ara en procés de decisió sobre el futur del procés legal de Can Juncadella. El cas podria continuar als jutjats a través de dues vies: la presentació d'un recurs –l'haurien de presentar aquesta setmana– o l'inici d'un altre procés judicial. Aquests dies decidiran què faran.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.