Educació

educació

Normalitat en el primer dia de la selectivitat

Les proves d'accés a la universitat (PAU) que des d'ahir i fins demà se celebren a la Universitat de Girona van començar ahir sense cap incidència remarcable. Dels 500 alumnes matriculats a la convocatòria d'aquest setembre, una dotzena no s'hi va presentar, segons va indicar ahir el coordinador de les PAU a Girona, Pepus Daunis. Entre els joves que es presenten en aquesta convocatòria, i a diferència de la del juny, n'hi ha que les repeteixen perquè van suspendre i d'altres que proven sort i intenten apujar la nota.

Les proves que mouen més alumnes són les de llengua i literatura castellana i catalana, amb més de 400 alumnes matriculats respectivament, i es van dur a terme ahir, en la primera jornada. En la prova de castellà, la primera de totes, els examinands van haver de triar entre un fragment de la novel·la Nada, de Carme Laforet, i un text de la llei general de publicitat.

La selectivitat manté mobilitzats durant tres dies una vintena de professors que tenen cura del desenvolupament de les proves i una trentena més que estan en els tribunals de correcció.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.