Educació

Neix un postgrau d'educació canina de la UB a Santa Coloma

Des de dissabte vinent, dia 10, fins al dijous 29 de juliol, la Universitat de Barcelona (UB) organitzarà la primera edició del postgrau d'educació i modificació de conductes canines, que es farà, parcialment, a Santa Coloma.

El postgrau de conductes canines és un programa de 900 hores i 30 crèdits ECTS. El postgrau, de 3.000 euros i dirigit per Ramón Pampín i Salvi Figueres, està adreçat a aquelles persones que treballin o que vulguin treballar en l'àmbit de l'educació canina i la correcció de problemes de comportament. Els organitzadors assenyalen que un 40% de la població del país conviu amb animals, sobretot amb gossos, l'animal majoritari.

Finca de 8.000 m²

Les instal·lacions del Club Esportiu Caní de la Selva són a l'antiga carretera de Riudarenes, al costat de l'Escola Forestal de Santa Coloma. L'entitat ocupa una finca de 8.000 metres quadrats i és l'origen de la unitat canina del cos de Bombers de la Generalitat de Catalunya.

Aquest any, a Santa Coloma de Farners també es farà la segona edició del postgrau en ensinistrament de gossos de recerca i rescat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia