Societat

Barcelonès

El tanatori de Badalona ampliarà l'aparcament

També es posarà la reclamada escala mecànica des de la parada del bus

El tanatori de Badalona ampliarà l'aparcament, amb 54 noves places, i instal·larà escales mecàniques des de la carretera fins a les instal·lacions.

Aquestes són dues de les mancances més importants de l'equipament funerari badaloní inaugurat l'any 2003. “És una cosa de sentit comú i que la gent reivindicava des de feia temps”, va explicar l'alcalde Xavier García Albiol (PP). El tanatori es va construir dalt d'un turonet a prop de l'hospital Germans Trias i Pujol, Can Ruti. S'hi pot accedir en vehicle privat o en autobús. En la primera opció, l'aparcament sovint és insuficient i els cotxes s'han de deixar aparcats als vorals de la carretera de Can Ruti. Els que hi van en autobús, han d'arribar a l'equipament a través d'unes llargues i pronunciades escales.

Ampliació del tanatori

El projecte de millora del tanatori de Badalona també en preveu l'ampliació, amb 400 metres quadrats més, per encabir-hi serveis administratius, sala d'espera, una biblioteca i una cafeteria. També s'implantarà l'anomenat Jardí del Repòs, amb l'enjardinament d'una parcel·la de 4.500 metres quadrats per a les incineracions. Hi haurà un espai per a columbaris, àrees de repòs i meditació i fins i tot un petit oratori a l'aire lliure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.