Successos

successos

Busquen un grup d'espanyols implicats en la mort a Lloret

La policia recull pistes del parador de la colla que es va barallar amb Craig Mallon i els turistes escocesos

Els Mossos haurien captat el grup rival en les càmeres de seguretat dels locals d'oci

Els Mossos d'Esquadra estan tancant el cercle a l'implicat o implicats en la batussa que va acabar dissabte amb la vida de Craig Mallon. El turista escocès de 26 anys estava celebrant el comiat de solter del seu germà quan va caure mort al mig del carrer Pintor Josep de Togores, a la cantonada amb el carrer Pla de Carbonell, després de discutir-se amb una altra colla a la sortida d'una discoteca. Després d'interrogar el germà de la víctima i els seus amics, els investigadors apunten directament cap a un grup de joves que parlaven espanyol com a responsables d'aquesta picabaralla que va acabar tràgicament.

No hi ha detinguts

Així mateix, els investigadors dels Mossos d'Esquadra van recollir les imatges de les càmeres de seguretat dels locals que hi ha a la zona per acabar de completar el relat dels fets i posar cara als presumptes responsables. Tot i que ja els tindrien captats, ahir al vespre no es tenia coneixement que la policia hagués efectuat cap detenció relacionada amb el cas.

Els forenses de l'Institut de Medicina Legal de Girona tenen previst fer avui l'autòpsia al cos de Craig Mallon, per determinar les causes de la seva mort. Tot i que sembla que el jove en un primer no presentava cap contusió o ferida externa, una nova anàlisi més profunda i interna resoldrà si va rebre algun cop contundent durant la baralla que li provoqués la mort. També es faran les pertinents proves toxicològiques que determinaran si les drogues i l'alcohol van influenciar d'alguna manera l'aturada cardíaca que va patir el turista escocès.

LA XIFRA

26
anys
tenia el jove Craig Mallon, que va néixer a Coatbridge, però que actualment vivia a Sydney, a Austràlia.

Els pares de la víctima ja estan al municipi

Un cop es van assabentar dels fets, els pares de la víctima, Ian i Antoinette, es van desplaçar immediatament fins a Lloret de Mar, on estan allotjats en un hotel en espera de la resolució del cas i que el jutge doni l'ordre de retornar el cos a la família. Entre dissabte i diumenge, un munt d'amics i companys de Craig Mallon van inundar Facebook, Twitter i altres xarxes socials de missatges de condol i de suport a la família escocesa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.