Successos

L'Ajuntament podria reclamar responsabilitats

El ple de Lloret va aprovar una moció per solidaritzar-se amb els afectats “i el seu cercle afectiu”, i en què diu que continua posant a disposició dels afectats un servei d'assistència psicològica. A més, proposa que els serveis jurídics estudiïn reclamar responsabilitats en el cas que Castiella sigui condemnat, i que, si es cobren indemnitzacions, siguin per als perjudicats. En la moció també s'avalen els acords en què es va resoldre el contracte de monitoratge i dinamització del Puntet.

El quart punt de la moció estableix que l'alcalde convoqui en un termini màxim d'un mes una reunió per fer un seguiment del tema. L'esmena va ser presentada per CiU, ERC, el PSC i ICV-EUiA, en resposta a una moció que havia presentat el MILLOR, que reclamava, entre altres coses, que Ignasi Riera, regidor d'Ensenyament, demanés disculpes (cosa que va fer) i que l'alcalde considerés persona non grata Castiella. La majoria de les intervencions van considerar la moció del MILLOR oportunista. L'alcalde, Romà Codina, va comprometre's a convocar urgentment un altre consell de la ràdio municipal per emetre una entrevista que es va gravar amb els pares dels nens afectats i que no es va fer pública perquè CiU es va abstenir i el MILLOR i ERC van votar-hi en contra (el PSC, el PP i ICV van votar-hi a favor). Precisament, la posició del MILLOR va ser criticada en reclamar, per una banda, que s'escolti els pares i, per altra, haver vetat l'entrevista.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.