Successos

tribunals

Demanen vint anys de presó per a l'assassí d'Andrew Milroy

El fiscal sosté que Ludwig Alexis Thiebaud va apunyalar el noi de 15 anys a Lloret de Mar l'estiu del 2011

També demana que el jove francès indemnitzi amb 200.000 euros els pares de la víctima

Ludwig Alexis Thiebaud Gallier s'enfronta a una pena de vint anys de presó per haver apunyalat Andrew Milroy, de 15 anys, l'estiu del 2011 a Lloret de Mar. El fiscal, a més, demana que l'acusat pagui una indemnització de 200.000 euros als pares de la víctima. Segons l'escrit del fiscal, els fets van tenir lloc el 17 de juliol del 2011, quan Andrew Milroy va acudir amb un grup d'amics a les festes del barri de Can Carbó de Lloret. Pels volts de les quatre de la matinada, dos dels companys de Milroy es van dirigir a uns turistes i els van amenaçar que els pegarien amb un cinturó, que feien voleiar en l'aire violentament i que va arribar a impactar contra un d'ells. Els nois exigien als turistes que els entreguessin una part dels efectes personals, entre els quals hi havia un collaret i un paquet de tabac. Aquests fets es van repetir diverses vegades amb altres grups de turistes, mentre Milroy i tres companys més n'estaven al marge. Posteriorment, a un quart de cinc de la matinada, els dos companys de Milroy van tornar a amenaçar una parella de turistes francesos, Ludwig Alexis Thiebaud i Jérémy Puydebois. Després d'aquests fets, Thiebaud i Puydebois van pujar a l'hotel on s'allotjaven per agafar una navalla cada un. Un altre cop al carrer, els dos joves van anar a buscar el grup d'amics de Milroy que els havien amenaçat amb els cinturons. Els van trobar al carrer Sant Pere. Allí Puydebois va etzibar un cop de puny a un company de Milroy. Thiebaud, en canvi, es va dirigir a Andrew Milroy, i amb la intenció de posar fi a la vida del jove i sent plenament conscient que el menor no duia cap arma i sense que es pogués defensar, va clavar la navalla sota l'aixella del menor. A conseqüència de la punyalada, Milroy va morir per un xoc hipovolèmic, mentre que l'autor de l'agressió i el seu company van fugir del lloc dels fets i es van refugiar a l'habitació de l'hotel on s'allotjaven. L'acusat Ludwig Alexis Thiebaud va ser detingut a França el 27 d'agost del 2011 per una ordre europea de detenció dictada pel jutjat de primera instància i instrucció número 5 de Blanes. Un cop el sospitós va comparèixer davant el jutge, es va acordar el seu ingrés a la presó provisional i sense fiança el 10 de setembre, d'on ja no ha sortit.

Falta de lesions

Per aquests fets, el fiscal acusa Ludwig Alexis Thiebaud d'un delicte d'assassinat en concepte d'autor. Així mateix, l'acusació pública també acusa Jérémy Puydebois d'una falta de lesions en concepte d'autor i demana que se li imposi una multa de 400 euros per haver clavat el cop de puny al company d'Andrew Milroy.

El judici està previst que es faci en els pròxims mesos a l'Audiència de Girona. Un jurat popular s'encarregarà de jutjar-los. El fiscal sol·licita que Ludwig Alexis continuï a la presó fins que hi hagi una sentència condemnatòria ferma.

LA DATA

17.07.11
És el dia
que Andrew Milroy va caure mort a Lloret després de ser apunyalat per Ludwig Alexis Thiebaud.

LES XIFRES

200.000
euros
sol·licita el fiscal que pagui l'autor del crim als pares del jove de 15 anys mort l'estiu del 2011.
400
euros
de multa demana l'acusació per a Jérémy Puydebois per haver pegat un cop de puny a l'amic de Milroy.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.